Економіка

У 2017 підрозділи ДМС перерахували вдвічі більше коштів до місцевих бюджетів Житомирської області, ніж минулого року

1 December 2017, 14:29

У 2017 році на рахунок місцевих бюджетів Житомирської області підрозділи ДМС перерахували майже 24 млн гривень, що вдвічі більше, ніж за аналогічний період 2016 року.

Про це повідомляє Управління ДМС у Житомирській області 29 листопада.

«Як зазначив начальник УДМС в області Олександр Радько, з початку року громадянам, які звертались до обласного Управління та територіальних підрозділів міграційної служби, оформлено майже 80 тисяч біометричних закордонних паспортів, що удвічі більше минулого року, близько 30-ти тисяч оформлено паспортів у формі id-картки», – йдеться у повідомлені.

У 2018 році в ДМС планують зосередитися на розвитку електронних сервісів. Нині 220 підрозділів міграційної служби підключені до сервісу електронної черги.

«До кінця 2017 року заплановано довести це число щонайменше до 300, у решті підрозділів сервіс запрацює вже у 2018 році. Найближчим часом така електронна черга запрацює і на Житомирщині», – інформують у відомстві.

Нагадаємо, житомирян, які планують їхати на свята за кордон, попереджають про затримки при оформленні паспортів.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області з початку року паспорт України у вигляді ID-картки отримали більше 28 тисяч осіб.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі