Події

У Бердичеві квартирант звинуватив хазяїна в крадіжці та прострелив ногу

5 December 2017, 10:14

У Бердичеві учасник АТО прострелив ногу дідусеві.

Про це інформує сайт Ріо Бердичів.

«Спільне проживання під одним дахом чоловіка, котрий являється учасником антитерористичної операції, та бердичівлянина 1951 року народження, завершилося конфліктом, наслідком якого стали 2 повідомлення від обох до поліції і прострелена нога дідуся. Як виявилось, чоловік винаймав у дідуся кімнату в квартирі. Проте цього вечора між квартирантом і власником квартири виникла суперечка, внаслідок якої чоловік зателефонував до поліції близько 20:00 та звинуватив діда у крадіжці. Заявник зазначив, що власник житла, скориставшись його відсутністю, шляхом вільного доступу викрав деякі речі. Коли опісля дев’ятої години вечора оперативна група згідно виклику про крадіжку майна прибула за вказаною адресою, суперечка між двома людьми досягла апогею і учасник АТО сам вирішив конфлікт – прострелив своєму опоненту ногу пневматичною зброєю. Вже про це, тобто про вогнепальне поранення гомілки у чоловіка 1951 року народження, повідомлення до чергової частини Бердичівського відділу поліції надійшло о 21:20 від лікаря травмпункту Центральної міської лікарні. Саме тут потерпілому надавали медичну допомогу», - йдеться у повідомленні.

Інформацію про подію 5 грудня Житомир.info підтвердили й в прес-службі головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Насправді подія була 30 листопада. Житель міста Бердичева, 1951 р. н., отримав поранення гомілки. Про це повідомили медики. Загалом з’ясувалося, що між ним та його квартирантом відбувся конфлікт на фоні того, що квартирант звинуватив господаря у крадіжці його майна. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження). На даний момент триває перевірка. Зараз з’ясовується, що це за поранення. Чоловік стріляв з пневматичної зброї», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 26 листопада в Зарічанах колишня дружина жорстоко побила чоловіка-АТОшника: стріляла, душила подушкою і била праскою, після чого він помер у лікарні.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бердичев квартирант ато полиция  
Матеріали по темі