Події

Поблизу Житомира колишня дружина вбила чоловіка-АТОшника

27 November 2017, 12:03

У Зарічанах Житомирського району 26 листопада колишня дружина вбила чоловіка.

Про це Житомир.info розповів читач.

«26 листопада в Зарічанах жінка вбила АТОшника, свого колишнього чоловіка. Наскільки мені відомо, то у них був конфлікт щодо поділу майна. Жінка зробила 4 постріли, душила його подушкою, і ще добивала утюгом. Чоловіку близько 42-років, позивний «Акела». Його ще притомного забрали в лікарню, в Станишівку, і там він помер», - розповів читач.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info інформацію про подію підтвердили.

«За попередньою інформацією, 26 листопада близько 8-ї ранку у с. Зарічанах, за місцем проживання чоловіка, між ним та його колишньою дружиною, жителькою Житомира, на ґрунті давніх неприязних відносин виникла сварка, що переросла у бійку. У результаті чоловік отримав травми та був госпіталізований до відділення інтенсивної терапії Житомирської районної лікарні. Жінка з місця події зникла. Лікарі діагностували у пацієнта черепно-мозкову травму, забої та рани голови, політравму, а також кульові поранення грудної клітини та плеча. На жаль, врятувати життя чоловіка не вдалося. За кілька годин він помер», - розповіли у поліції

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

«У ході проведених заходів поліцейські встановили та розшукали жінку, 47-річну житомирянку, ймовірно причетну до подій. Вона у скоєному зізналась. Нині її затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. У рамках досудового розслідування поліцейські вилучили низку речових доказів, триває встановлення всіх обставин події. Жінці може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі», - зазначили у прес-службі.

 
 
Фото з сайту ГУНП
 
Як повідомляв Житомир.info, 20 листопада у с. Гладковичі Овруцького району Житомирської області взяли під варту чоловіка, який смертельно поранив 29-річну дружину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі