Влада

За ліквідацію аварії водогону на Троянівській четверо працівників отримали догани, - директор КП «Житомирводоканал»

6 December 2017, 13:53

За затримку з ліквідацією аварії на вул.Троянівська четверо працівників водоканалу отримали догани і будуть позбавлені премій.

Про це на засіданні міськвиконкому 6 грудня доповідав директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін.

«По випадку на Троянівській: за дорученням мера ми провели службове розслідування. По факту був заасфальтований колодязь, його не було на наших картах і ми не змогли його оперативно знайти. Троє робітників аварійно-диспетчерської служби отримали догани і отримав догану майстер, вони будуть позбавлені премій», - сказав Нікітін.

Він також відповів на питання членів виконкому щодо перекриття води в Житомирі 5 грудня.

«Вчора в нас був порив на Чуднівській, 116, це трубопровід діаметром 600 мм…. На сьогоднішній день водоканал інтенсивно освоює кошти і реалізовує проекти Світового банку. Вони стосуються якості води: у 2020 році, а може й раніше, ми отримаємо якісну питну воду з крану… До 80% мереж зношені, у нас на найближчий час відбудеться тендер по заміні мереж, і я сподіваюся, що всі ці мережі будуть замінені у 2018 – на початку 2019 року», - розповів директор КП «Житомирводоканал».

Нагадаємо, 5 грудня 2017 року КП «Житомирводоканал» анонсував перебої з подачею та повне перекриття водопостачання по місту з 12.30 до 18.00 години у зв’язку з аварією на водогоні, а в кількох будинках на Лесі Українки, 38 з вечора 5 грудня немає води - комунальникине можуть знайти порив.

Як повідомляв Житомир.info, у будинку на вулиці Троянівській у Житомирі утворилися тріщини та обвалюється стеля, людям пропонували пожити в готелі «Житомир» та перекривали дорогу для ремонту водогону.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомирводоканал прорив Троянівська 
Матеріали по темі