Місто

Вивезли понад 850 куб. м сміття – влада прозвітувала про результати загальноміського прибирання у Житомирі

29 April 2024, 15:16

У Житомирі майже 300 комунальників місяць прибирали газони, мости, цвинтарі, дороги та інші об’єкти. Під час прибирання з міста вивезли понад 850 кубометрів сміття.

Про результати місячника загальноміського прибирання 29 квітня інформує пресслужба Житомирської міської ради.

«Що вдалось зробити під час весняного загальноміського прибирання? Загалом вивезено 866 м3 сміття. Залучено 21 одиницю спецтехніки та 288 працівників комунальних підприємств», - йдеться в повідомленні.

Основні заходи:

  • Очищено газони від опалого листя, гілля й сміття; перекопано та підживлено рослини, обрізано кущі та дерева, різних порід; висаджено 545 дерев і кущів та 254 злакових трав.
  • Прибрано шляхопроводи, мости, дорожній змет, прилеглі території містків; здійснено ремонт колесо відбійних огороджень; дощоприймальні решітки на зливових мережах міста очищено від сміття та трави.
  • Прибрано території котелень та прилеглі до них території — 7720 м2.
  • Прибрано 7700 м2 території від опалого листя, хвої та трави на Корбутівських цвинтарях; відремонтовано огорожу на Вільському цвинтарі; зібрано та вивезено 180 м3 сміття на закритих цвинтарях та 250 м3 на Корбутівському цвинтарі; завезено 41 м3 технічної води на цвинтарі міста.
  • Очищено та пофарбовано світлофорні труби-стійки на 9 перехрестях вулиць; 288 мереж зовнішнього освітлення очищено та пофарбовано.
  • Вивезено 30 м3 сміття з прилеглої до «Житомирводоканалу» території; прибрано та проведено благоустрій 3 насосних станцій.

Працювали КП: «Зеленбуд», «Експлуатація штучних споруд», «Житомиртеплокомуненерго», «Спецкомбінат комунально-побутового обслуговування», «Міськсвітло», «Житомирводоканал».

Нагадаємо, весняний місячник у Житомирі триває до кінця квітня, працівники комунальних підприємств долучилася до весняного загальноміського прибирання.

Як повідомляв Житомир.info, міський голова Сергій Сухомлин підписав розпорядження про щорічне загальноміське весняне прибирання, яке розпочнеться з 1 квітня 2024 року і триватиме до кінця місяця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прибирання благоустрій КП Зеленбуд КП Житомирводоканал КП Житомиртеплокомуненерго комунальник сміття  
Матеріали по темі