Події

Під час ДТП у Житомирській області загинули два волонтера з Львівщини, які везли гуманітарну допомогу на передову

9 May 2024, 14:13

У ДТП, яка сталася 8 травня близько 4.30 ранку на трасі Київ-Чоп у Звягельській громаді, загинули двоє волонтерів з Львівської області – Віталій Дубас та Борис Голод.

Про це 9 травня повідомила Червоноградська міська рада Львівської області.

«Під час з поїздки на передову в дорожньо-транспортній пригоді на Житомирщині загинув волонтер Віталій Дубас. З початку повномасштабної війни волонтер, батько шести малолітніх дітей, Віталій Дубас постійно брав участь у поїздках на передову, доставляючи гуманітарні вантажі та автівки для наших захисників. Часто жертвуючи особистими справами та роботою, їхав до військових, відгукуючись на кожну потребу. На превеликий жаль, життя Віталія Дубаса обірвалось у жахливому ДТП на трасі Київ-Чоп поблизу с. Миколаївка, коли він їхав з гуманітарним вантажем на передову. Світла пам‘ять Людині з великим серцем», - йдеться в повідомленні.

Волонтер Віталій Дубас

Фото з сайту Червоноградської міської ради Львівської області

«Жахлива ДТП на Житомирщині забрала життя ще одного волонтера. 22-річний Борис Голод – мешканець Белзької громади, однак працював та волонтерив хлопець у нашому місті. Спільно з іншими майстрами ремонтував автівки для військових та їздив з гуманітарними вантажами на передову. Не вистачить слів, аби висловити підтримку та співчуття рідним та близьким Бориса Голода. Світла пам‘ять Волонтеру, чиє молоде життя так несправедливо обірвалось», - повідомила Червоноградська міська рада.

Волонтер Борис Голод

Фото з facebook-сторінки Червоноградської міської ради Львівської області

Нагадаємо, вранці 8 травня поблизу с. Миколаївка Звягельського району сталася ДТП за участю вантажівок DAF і Mercedes Benz Atego та мікроавтобуса Mersedes Vito. Внаслідок зіткнення всі три транспортні засоби зайнялися. У результаті ДТП загинули два пасажири автобуса «Mersedes Vito». Травми отримали 52-річний водій та 50-річний пасажир вантажівки «DAF», а також 38-річний пасажир автомобіля «Mersedes Vito».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: волонтер ДТП Миколаївка Львівська область Звягель Віталій Дубас Борис Голод Червоноград пожежа Київ-Чоп траса аварія  
Матеріали по темі