Події

У Житомирській області сталася ДТП за участю мікроавтобуса, вантажівки та DAF: двоє людей загинули, троє — отримали травми

8 May 2024, 12:53

Вранці поблизу с. Миколаївка Звягельського району сталася ДТП за участю DAF, вантажівки та мікроавтобуса. Внаслідок зіткнення всі три транспортні засоби зайнялися.

Про це 8 травня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«Подія сталася 8 травня близько 04:30 поблизу с. Миколаївки Звягельського району. Попередньо, сталося зіткнення автомобіля «DAF», що рухався в напрямку м. Києва, з вантажівкою «Mersedes Benz Atego», що стояла на узбіччі. Після цього з транспортним засобом «DAF» зіштовхнувся мікроавтобус «Mersedes Vito», що рухався в попутному напрямку. Внаслідок цього відбулося займання всіх транспортних засобів», - йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП загинули два пасажири автобуса «Mersedes Vito». Нині поліцейські встановлюють їх особи. Травми отримали 52-річний водій та 50-річний пасажир вантажівки «DAF», а також 38-річний пасажир автомобіля «Mersedes Vito». Їх з травмами різного ступеня тяжкості доставлено до Звягельської лікарні.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події. Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 286 КК України.

Нагадаємо, 4 травня на об'їзній автодорозі міста Житомира, поблизу села Кам'янка, сталася ДТП за участю чотирьох автомобілів. Рух транспорту був ускладнений в обох напрямках.

Як повідомляв Житомир.info, 1 травня 2024 року близько 14-ї години на автодорозі М-21 Виступовичі —Житомир — Могилів-Подільський був ускладнений рух внаслідок ДТП з потерпілими. Патрульні організували роз'їзд транспорту на місці автопригоди крайніми смугами руху та узбіччям. Травми отримали пасажирка та водій Cherry.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП аварія потрійна ДТП загиблий травма вантажівка мікроавтобус фура 
Матеріали по темі