Місто

До Дня міста у центрі Житомира відкриється Львівська Майстерня Шоколаду!

10 September 2010, 18:02

У Житомирі у День міста, 11 вересня, за адресою Майдан Перемоги, 7, о 14 годині відбудеться офіційне відкриття Львівської майстерні шоколаду.

На житомирян та гостей міста чекає подарунок – виступ креативного джазового гурту "Шоколад" зі Львова.

Перша така майстерня відкрилася у Львові .

Головною її «родзинкою» є те, що шоколадні вироби виготовляються тільки зі справжнього шоколаду з Бельгії і тільки вручну – просто у кав’ярні, за склом. І жодного механізму чи станка!

Майстерня позиціонує себе як крамниця-кав'ярня. Тобто, тут можна купити будь-який із 40 шоколадних виробів – цукерку, що просто тане у роті, плитку шоколаду, сувенірну фігурку чи печиво, а можна посидіти за філіжанкою львівської кави чи чаю у зворушливій львівсько-житомирській атмосфері.

Стіни кав’ярні оформлені фотографіями старого Львова та старого Житомира. Ретро-дизайн захоплює і змушує поринути у теплу львівську атмосферу, у якій хочеться побути чим довше і насолодитись тонким смаком шоколадних виробів.

Хто вже скуштував вироби Львівської Майстерні Шоколаду, а такі вже є у Житомирі, кажуть, що вони не йдуть ні у яке порівняння з продукцією відомих в Україні кондитерських марок.

Кондитери майстерні гарантують: коли куштуєш цукерки, зроблені зі справжнього шоколаду, всі проблеми відходять на задній план…

Адреса сайту Львівської Майстерні Шоколаду - www.chocolate.lviv.ua.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі