Місто

В Житомирі з’явилася перша кав’ярня-читальня

13 October 2011, 18:08

Сьогодні, 13 жовтня, відбулася презентація першої  в Житомирі кав’ярні-читальні, де відвідувачі мають змогу не лише насолодитися запашною кавою, а й почитати цікаву художню літературу, ознайомитися з новинами свіжої преси.  

Ідея створення такого закладу в нашому місті належить  директору ТОВ «Нива Експо» Андрію Руденькому та громадському діячу,  Валерію Прокопчуку. Вони висловили сподівання, що кав’ярня буде користуватися популярністю, перш за все, у студентів та молодих сімей і стане улюбленим місцем їх відпочинку. Цьому сприятиме й зручне розташування закладу в центрі міста, в приміщенні  Житомирської обласної наукової бібліотеки ім. О. Ольжича.

Розповідаючи про перспективи розвитку закладу, Валерій Прокопчук зауважив, що іміджева ідея створення затишної кав’ярні пов’язана з бажанням привити відвідувачам любов до літератури та стати культурним осередком міста, де будуть проходити творчі зустрічі з письменниками та художниками, презентації  та виставки їхніх робіт.  Найближчим часом книжкові полиці закладу заповняться цікавою літературою, в кав’ярню регулярно буде доставлятися свіжа преса. Також розглядається можливість вільного обміну книгами серед відвідувачів закладу.  Крім того, найближчим часом в кав’ярні з’явиться безкоштовний доступ в інтернет через  WI - FI.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі