Політика

Житомирські ветерани отримали від депутатів - регіоналів комп’ютер

13 December 2007, 08:11

12 грудня до Житомира з'їхалися представники ветеранських організацій з усіх куточків Житомирщини – на обласну конференцію.

Житомирська обласна спілка ветеранів є однією з найвпливовіших і найавторитетніших громадських організацій області, і увага до її діяльності традиційно висока і з боку представників влади, і з боку політичних партій. Особливо тих, для кого проблеми ветеранів війни і праці стоять на першому місті. Адже, навіть маючи найактивніших і найдосвідченіших керівників, самотужки представники ветеранської гвардії навряд чи зможуть дієво захищати свої інтереси.

Як повідомляє прес-служба Житомирського обласного відділення Партії регіонів,

депутати Житомирської обласної ради від Партії регіонів Володимир Пєхов і Андрій Дяченко щиро привітали учасників зібрання.

«Від імені молодого покоління хочу подякувати вам не лише за те, що уберегли нашу землю для прийдешніх поколінь, а й за те, що сьогодні залишаєтесь активними громадянами українського суспільства, серцем вболіваєте за долю країни, приймаєте активну участь у її розбудові» - додав Андрій Дяченко.

Голова Житомирського обласного відділення Партії регіонів Микола Присяжнюк проблемам інвалідів і ветеранів війн та праці традиційно приділяє максимум уваги, допомагаючи їм вирішувати чимало нагальних проблем.

Так і сьогодні щирими словами пошани і подяки на адресу ветеранів депутати-регіонали не обмежились – цього разу вони подарували ветеранській організації комп’ютер, який стане їм гарним помічником у роботі.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі