Суспільство

У Житомирі вперше видаватиме гранти місцева організація \"Фонд громади Житомира\"

7 February 2012, 09:05

Благодійна організація «Фонд Громади Житомира» розпочинає свою діяльність та оголошує перший конкурс грантів для громадських організацій міста Житомира за двома напрямками: екологія та культура.

8 лютого 2012  року о 15:00 за адресою: вул. Новий бульвар, 6 (готельно-ресторанний комплекс «Гайки») відбудеться прес-конференція за участі представників бізнесу, НУО та ЗМІ.

 Фонд громади Житомира, працюючи в інтересах житомирян, покращує якість життя мешканців та сприяє сталому розвитку міста Житомира шляхом місцевої філантропії та безпосереднього залучення жителів міста до впровадження ініціатив та вирішення актуальних проблем.

 Програми Фонду громади Житомира охоплюють такі пріоритетні напрямки: екологія, охорона здоров’я, соціально-економічний розвиток, гуманітарна сфера, права людини, захист материнства та дитинства, сім’я, молодь, спорт.

Програми Фонду громади Житомира фінансуються з коштів, залучених від місцевої громади благодійних пожертв, цільових надходжень від громадян, установ, організацій та бізнесу, а також від інших благодійних фондів, міжнародних чи іноземних донорських інституцій. 

Метою програм є вирішення актуальних проблем та втілення громадських ініціатив шляхом надання підтримки неприбутковим громадським та благодійним організаціям на виконання проектів та проведення заходів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі