Місто

В Житомирі вперше в Україні фестиваль КВН покажуть в он-лайн режимі

7 February 2012, 17:44

9 лютого в Житомирі  відбудеться Всеукраїнський фестиваль дитячих та юнацьких команд КВН «Сміховик-2012» - повідомляє Афиша Житомира.

7 лютого відбулася зустріч представників Асоціації «КВН України» з журналістами міста.

Лідер команди КВН «Девчонки из Житомира» Марина Поплавская пояснила чому фестиваль відбудеться саме в Житомирі тим, що Житомир – це місто, яке може і повинно звучати в КВН.

Виконавчий директор Асоціації «КВН України» Володимир Виговський зазначив, що в Житомирі дуже важко проводити КВН: «Простіше провести фестиваль в Луганську, Івано-Франківську. У Вінниці взагалі на КВН виділяють дуже великі гроші. В Житомирі влада відноситься до цього скептично. Навіть спонсори не такі активні. Наприклад, ми попросили одного виробника солодощів виділити по коробці цукерок для дітей на фестиваль, але той відмовивсь спонсорувати, вказавши, що це не їхня аудиторія», - пояснив Володимир Виговський.

Житомир стане першим містом в Україні, де відбудеться пряма режисована інтернет-трансляція фестивалю КВН.

Всеукраїнський фестиваль дитячих та юнацьких команд КВН «Сміховик-2012» відбудеться 9 лютого в приміщенні Житомирської обласної державної телерадіокомпанії о 17.00. Організатори обіцяють, що білети будуть дешеві, їх зможуть купити навіть школярі.

Житомир.Info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі