Місто

В Житомирі дітей двох шкіл перевели в інші кабінети через холод у класах

9 February 2012, 15:26

В житомирських школах в класах температурний режим відповідає нормі, – повідомила журналісту Житомир.Info заступник начальника управління освіти Житомирської міськради Світлана Ковтуненко.

На гарячу лінію протягом доби зі скаргами на холод в класі звернулася лише одна мама, яка повідомила, що в кабінеті 23-ї школи, де навчається її дитина, холодно. «Про ситуацію в цій школі ми знаємо. Причина низьких температур – поломка в системі теплопостачання. Така проблема є лише в деяких приміщеннях навчального закладу. Школярів, які навчалися в цих кабінетах, тимчасово перевили в інші, де температурний режим відповідає нормі – 17° - 19° тепла», - повідомила Світлана Ковтуненко.

Також Світлана Ковтуненко зазначила, що перевели з одного в інший кабінет дітей школи №7. Через те, що клас знаходиться у кутку будинку, там важче дотримуватися температурного режиму.

«Зараз проводиться перевірка температурних режимів в класах через директорів шкіл», - зазначила заступник начальника управління освіти.

В міській СЕС журналісту повідомили, що до них на гарячу лінію звернень про пониження температури в приміщеннях шкіл Житомира не було. Також повідомили, що в школах, які зараз перевіряють за планом, все добре, в класах – тепло.

Житомир.Info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі