Культура

Хореограф із Житомира запросила фіналістку шоу «Танцюють всі» провести безкоштовний майстер-клас

10 February 2012, 11:40

В Житомирі 10 лютого в приміщені міського палацу культури відбудеться творча зустріч і майстер-клас «Танець – мова душі» суперфіналістки телешоу «Танцюють всі» Тісато та її партнера Іллі.

Тісато приїде до Житомира на запрошення свого хореографа, житомирянки Інни Бурдейної.

Інна Бурдейна – педагог Київського хореографічного коледжу, 10 років працювала в Житомирі в училищі культури. «Я запросила Тісато до себе в гості. А оскільки в Житомирі є дуже багато її прихильників, ми не могли просто тихенько посидіти в кафе, а організовуємо творчу зустріч Тісато з її фанатами», - розповіла Інна Бурдейна.

Під час творчої зустрічі Тісато з партнером Іллею проведуть невеличкий майстер-клас для присутніх. Як розповіла журналісту Житомир.Info хореограф Інна Бурдейна, провести повноцінний майстер-клас в Житомирі не можливо. Люди трохи бояться таких форм зустрічі. Тому вибрали такий дещо простіший спосіб для спілкування з прихильниками.

«Крім того, житомирський композитор Олександр Ходорковський спеціально для Тісато написав музику, під яку вона вперше затанцює на житомирській сцені», - зазначила Інна Бурдейна

На творчу зустріч може прийти будь-хто. Хоча організатори чекають переважно учнів і студентів, які займаються танцями. На майстер-клас приїдуть навіть хореографічні колективи з області: з Малина та з Андрушівки.

Зустріч відбудеться о 16.00. Завдяки підтримці мера Житомира та управління культури міської ради вхід на майстер-клас безкоштовний.

Житомир.Info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі