Місто

В Житомирі лідер «Другої ріки» та гурт «С.К.А.Й.» збиратимуть кошти для онкохворих дітей

10 February 2012, 12:30

До Всесвітнього дня онкохворої дитини, який відзначається 15 лютого, благодійна організації «Фонд допомоги онкохворим дітям «Разом до життя» з 1 лютого по 25 лютого 2012 року проводить благодійний марафон із збору коштів на лікування онкохворих дітей «Разом до життя». Протягом марафону в організаціях та установах, у навчальних закладах міста відбуватимуться благодійні ярмарки, аукціони, збір пожертвувань.

Про це Житомир.Info повідомили в прес-службі благодійної громадської організації «Разом до життя»

15 лютого 2012 року біля центрального входу ТРЦ «ГЛОБАЛ» відбудеться акція «Запали свічку, а 20 лютого 2012 року о 18.30  у приміщенні обласного музично-драматичного театру проходитиме благодійний концерт за участю зірок української естради: Євгенії Власової, Валерія Харчишина ( «Друга ріка»), Василя Бондарчука, групи «С.К.А.Й.», Олександра Воєвуцького та інших. Всі зібрані у ході марафону кошти будуть передані на лікування дітей онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні.

Річна потреба у додаткових коштах онкогематологічного відділення Житомирської обласної дитячої лікарні до існуючого бюджетного фінансування для онкохворих дітей становить понад 3,5 млн. грн. Якщо кожен мешканець нашого міста буде щодня допомогати цим дітям у розмірі всього 4 копійки, то цю проблему буде вирішено

Телефон для довідок: (066) 393 65 21, (093) 927 54 90.

Контактні особи: Людмила Свобода - голова благодійної громадської організації «Разом до життя».

 

Житомир.Info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі