Місто

«Житомиртеплокомуненерго» зігріло 91-річного пенсіонера

10 February 2012, 14:10

Як повідомляв Житомир.Info у Житомирі  91-річного пенсіонер понад тиждень  через низьку температуру мерзне у своїй квартирі.

10 лютого КП « Житомиртеплокомуненерго» надало офіційну відповідь стосовно ситуації, яка склалася: «Минулої п’ятниці, 3 лютого 2011 , начальник дільниці  КП «ЖТКЕ» разом з головним інженером « Коменерго» виїхали за  місцем проживання 91-річного пенсіонера, в якого в квартирі температура повітря більше тижня не підіймалась вище + 10 градусів , який   проживає за адресою пров. Шкільний , 13 та провели обстеження. Також окреме обстеження системи опалення будинку, квартири провів начальник теплової інспекції  КП « ЖТКЕ». З ясувалось, що у даного мешканця  була самовільно змінена схема підключення опалювальних приладів до системи опалення будинку, через що неможливо було провести випуск повітря з його опалювальних приладів, встановлених в його квартирі. До прийняття технічного рішення щодо питання випуску повітря,  працівниками  КП «ЖТКЕ»  було залишено сучасний електричний нагрівальний прилад (конвектор). Також було запропоновано відшкодувати затрати за використання електроенергії  на опалення. Але пенсіонер відмовився. Наступного дня було прийнято рішення разом з працівниками « Коменерго» по-новому провести заповнення системи опалення будинку теплоносієм, що дало змогу видалити повітря з опалювальних приладів.

На теперішній час опалення будинку за адресою пров. Шкільний, 13 нормалізовано і відповідає санітарним нормам», - повідомляє КП «Житомиртеплокомуненерго»

Житомир.Info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі