Спорт

В Житомирі вперше відбудеться Кубок Президента України з бойових мистецтв

20 February 2012, 16:15

Цьогорічний День захисника вітчизни для Житомира стане знаковим. Наше місто вперше прийматиме Кубок Президента України з бойових мистецтв.

23-го лютого о 17-й годині у приміщенні житомирського телецентру відбудеться спортивно-бойове шоу. В титульних поєдинках зійдуться найсильніші бійці України та світу. 7 жорстких поєдинків: 2 боксерських, 2 з бойового самбо, поєдинок з тайського боксу, бій без правил за версією К1 та один аматорський поєдинок. Запрошуються всі бажаючі на власні очі побачити це захоплююче дійство.  

Перший турнір на Кубок Президента України серед професійних бійців пройшов у березні 2011 року на батьківщині Президента України, в місті Єнакієво. Естафету підхопили інші міста України. 23-го лютого 2012 року Житомир прийме вже 10-й турнір цих почесних бойових змагань.

Головний організатор Кубків Президента України з бойових мистецтв – Асоціація професійних видів Єдиноборств. Співорганізатори Житомирського Кубку Президента: ЖОГО «МІР» (Молодь – ініціатор реформ), міжнародний фонд «Єдиноборства проти наркоманії та дитячої злочинності».

Асоціація професійних видів єдиноборств створена 19 серпня 1998 року. Пріоритетними професійними видами єдиноборств в Асоціації є бокс, кікбоксинг, тайський бокс, змішані бої. Асоціація прийнята в члени міжнародних організацій професійного боксу: IBF, WBC, OPBF, WBA, а також у Світову організацію професійного кікбоксингу WAKO-PRO. До Асоціації входять федерації і клуби України, Росії, Молдови, Білорусії, Киргизії, Грузії, Узбекистану, Азербайджану, Вірменії та Казахстану, а також Прибалтійські республіки.

Асоціацією проведено: чотири Чемпіонату Євразії з кікбоксингу, тайського боксу, карате; першість світу серед молоді з бойових мистецтв, чотири міжнародних конгресу з професійного боксу за версіями OPBF, IBF за участю делегатів з багатьох країн світу.
Асоціація є головним організатором турнірів на Кубок Президента України з бойових єдиноборств.

Асоціація активно співпрацює з міжнародним фондом "Єдиноборства проти наркоманії та дитячої злочинності", робота якого спрямована на здійснення благодійної діяльності щодо формування здорового способу життя через організацію профілактичних заходів серед "важких" підлітків та молоді, впровадження нових підходів до вирішення проблем наркоманії та дитячої злочинності для досягнення головного завдання - виховання фізично і духовно розвиненої молоді України.

Час і місце проведення: 23 лютого 2012 року,                                                                               
м. Житомир, вул. Театральна, 7  Телецентр, 2 поверх, 17-00                                                                       

Тел.: 46-94-07 моб.: (067) 29-49-035

Прес-служба ЖОГО «МІР»
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі