Культура

Суперфіналістка шоу «Танцюють всі» Тісато дала безкоштовний майстер-клас в Житомирі

11 February 2012, 13:25

В Житомирському міському палаці культури 10 лютого відбулася творча зустріч і майстер-клас «Танець – мова душі» суперфіналістки телешоу «Танцюють всі» Тісато та її партнера Іллі.

Крім виконання номерів сольних номерів Тісато та Іллі, житомирські глядачі, більшістю яких були школярі та студенти, що займаються танцями, змогли ще раз насолодитися виступами пари з шоу «Танцюють всі».

Також Тісато виконала танець під музику житомирського композитора Олександра Ходаковського, що була написана спеціально для неї.

Композитор розповів журналісту Житомир.info, що він уявляв виконання цього танцю саме таким. «Я бачив виконання саме таким. Я бачив в проектах як вона танцює, бачив яка в неї пластика… Оскільки вона вміє прекрасно танцювати академічний балет, то й очікувати варто було лише такого прекрасного танцю»,- сказав Олександр Ходаковський.

По завершенню виступів всі бажаючі могли взяти участь у майстер-класі. Близько 50-ти дітей з нетерпінням чекали цього моменту. Через малу площу сцени їх довелося розділити на дві групи, які по черзі вчилися спочатку у Тісато, а потім і в Іллі, який є майстром хіп-хопу.

Хореограф Інна Бурдейна, яка була ініціатором події, пообіцяла зробити все від неї залежне, щоб проводити подібні зустрічі якомога частіше, та подякувала всім, хто допоміг в організації творчої зустрічі.

Тісато та Ілля також залишились задоволені,та пообіцяли приїхати до Житомира ще. «Приїду, як тільки покличуть»,- сказав Ілля, відповідаючи на питання про повторний приїзд до нашого міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі