Події

В Житомирі юрист обласної виборчої комісії напала на журналіста

11 February 2012, 20:08

Олена Галагуза, журналіст та автор програми "Погляд з Оленою Галагузою" заявляє, що проти неї були скоєні протиправні дії з боку юриста Житомирської обласної виборчої комісії. Про це вона написала у своєму блозі.

Інцидент стався коли журналіст прибув до ОВК для з\'ясування обставин, чому було відмовлено у реєстрації спостерігачам від однієї з політичних сил на позачергових виборах депутата Житомирської обласної ради по Червоноармійському району, які відбудуться у неділю, 12 лютого.
 
Наводимо цитату з блогу: "П\'яний заступник голови ОВК Мельничук напав на київського журналіста Олександра Аронця і розбив камеру, а юристка комісії Лещенко дала ляпаса журналісту. За півгодини приїхала я на місце події. Намагаючись зайти в ОВК, на мене теж накинулася ця юристка, хапаючи за дублянку і виштовхуючи за двері. Таким чином ця жінка перешкодила моїй законній професійній діяльності журналіста, порушивши ст. 171 Кримінального кодексу. А ця стаття передбачає до трьох років обмеження волі. Свавілля - це нічого не сказати. Не знаю, як це коментувати. Зараз я у міліції писатиму заяву про напад на журналіста..."
 
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі