Місто

Житомиряни вірять у прикмети: кількість шлюбів з початку високосного року істотно скоротилась

14 February 2012, 16:35

Як повідомили Житомир.info в КП «Обрядове», яке проводить обряди одружень в Будинку урочистих подій на вул. Велика Бердичівська, 61/18, у січні місяці цього року порівняно з минулим значно скоротилась кількість реєстрації шлюбів.

«В 2011 році в січні-лютому ми реєстрували дуже багато шлюбів. Цього ж року їх всього близько десятка. Люди бояться високосного року», - зазначила Оксана Рябко, яка займається прийомом замовлень на проведення церемонії одруження.

Комунальне підприємство "Обрядове", засноване Житомирською міською радою, надає послуги для населення з організації та проведення урочистих обрядів одружень, народжень та надання інших послуг, - повідомляє сайт міськради.

Вартість одного обряду (згідно рішення міськвиконкому № 79 від 24.01.2008р.) коштує в будні дні (вівторок-четвер) без музичного супроводу 226,00 грн., в п\'ятницю з музичним супроводом - 278,00 грн., в суботу з музичним супроводом - 278,00 грн., в суботу з музично-хоровим супроводом - 333,00 грн. Тривалість урочистого обряду одруження - 15-20 хв. В обряді задіяні янголята, які подають молодятам обручки, спільне запалення свічок - домашнього вогнища, вручають для нареченої віночок берегині, нареченому - булаву, як голові сім\'ї.

В кімнаті наречених для молодят проводиться відео- та фотозйомка, яка триває 20 хв. Молодята знаходяться в Будинку урочистих подій 40 хв.

Також КП «Обрядове» проводить урочисті обряди одруження поза Будинком урочистих подій. Вартість такого замовлення 556,00 грн. Виїзний обряд можна провести будь-де.  В практиці підприємства є не тільки обряди в кафе, а й біля монументу Слави, в лісі за Гідропарком, в ботанічному саду, на човновій станції і т.д.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі