Спорт

П’ять питань до Житомирської облдержадміністрації від ветерана футболу Заї Авдиша

15 February 2012, 16:48

Футбольний скандал в Житомирській області набирає обертів. 26 січня і 13 лютого  відбулись судові засідання щодо вирішення функціонування двох федерацій футболу в одній області. До сих пір ні Юрій Опанащук, ні його федерація не виходить на контакт. Адвокат Олександра Коцюбка запевняє, що таким чином вони затягують судовим процес.

Навіщо Житомиру дві федерації футболу, чому Опанащук не йде на контакт і як вирішити цю проблему, журналісти дізнавались у ветеранів футболу, а також членів президії ЖОФФ. Першим сказати своє слово вирішив Зая Авдиш.

- Дві федерації футболу. Ваша думка.

- Дві федерації в області ніколи не було і бути не може. Але Житомирщина вирізнилась. Замість того, щоб будувати стадіони і створювати спортивні школи, представники обласної влади створюють ще одну федерацію. Крім того, що це ускладнює розвиток житомирського футболу, область можуть виключити з колективних членів ФФУ. І тоді кінець.

- Що пропонуєте?

- Здатись команді Опанащука. Ніякої іншої федерації, крім ЖОФФ Коцюбка, в області не може бути. Це вам підтвердить і Суркіс, і Бандурко.

Житомирська обласна федерація футболу, якою опікується Олександр Коцюбко, – легітимна. ФФУ підтримало як Олександра Петровича на посаді голови, так і його федерацію. Це головне, що повинно цікавити представників влади і громадськість. А влада грає у свої політичні ігри, які майже знищили футбол на Житомирщині.

- А Опанащук?

- Хто такий Опанащук? Це питання мене давно цікавить. Я багато років присвятив житомирському футболу, а до сих пір не знаю імені цієї людини. Найбільш мене дивує, чому людина, далека від футболу, опікується його долею. Це нонсенс у футбольному житті, а дві федерації  – велика біда.

- Чому Опанащук ігнорує?

- Тому що боїться. Він нічого не може сказати у своє виправдання, оскільки футбол для нього – політика.

П\'ЯТЬ ПИТАНЬ ДО ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ВІД ЗАЇ АВДИША

Житомирська обласна федерація футболу запускає новий проект «П’ять питань». Першим ставить питання Зая Зедович Авдиш.

1. Хто такий Опанащук?

2. Чому людина «НЕ ФУТБОЛУ» очолює обласну федерацію футболу?

3. Мета створення другої федерації футболу?

4. Яка користь області від другої створеної федерації?

5.  Чому представники ЖОДА не йдуть на контакт для вирішення цієї проблеми?

Прес-служба ЖОФФ

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі