Суспільство

Сольові суміші «Золотий Зубр» - щоденна профілактика багатьох захворювань

15 February 2012, 18:03

Щоденне вживання даної солі є профілактичним засобом проти виникнення захворювань щитовидної залози і карієсу зубів у дітей і дорослих.

ТОВ «Сіль Полісся- СК» представляє Сольові суміші зі зменшеним вмістом натрію «ЗОЛОТИЙ ЗУБР» (Сіль екстра «Полісся»)

Фторована і йодовано-фторована сіль із зменшеним вмістом натрію ( частина хлориду натрію заміщена хлоридом калія) рекомендується тим, хто вимушений зменшити вживання солі за станом здоров\'я.  Розглянемо, наскільки важлива для людини йодовано-фторована кухонна сіль.

Дана сольова суміш, що містить одночасно сіль, і йод і фтор, призначена для профілактики тих захворювань, при яких були показані йодована і фторована солі.

Значення мінеральних речовин для нормального протікання процесів життєдіяльності організму надзвичайно важливі. Вони входять до складу кліток і міжклітинної рідини, регулюють водний обмін, підтримують в організмі кислотно-лужний баланс, беруть участь в утворенні секретів травних залоз. Деякі з мікроелементів (кальцій, фосфор, магній) є складовою частиною кісток, зубів. Від стану мінерального обміну залежать збудливість нервової системи, передача нервових імпульсів і скорочення м\'язів, частота і ритмічність скорочень сердечного м\'яза.

Для здорової людини характерний баланс між кількістю солей, що поступають з їжею і виділяються з організму. Тому як недостача, так і надлишок мінеральних речовин в продуктах харчування може викликати істотні зміни в стані здоров\'я.

Кожен мінеральний елемент виконує в організмі особливу функцію. В той же час в деяких процесах окремі мінеральні речовини виступають як антагоністи. Наприклад, солі калія, так само як і солі натрію,впливають на колоїдний стан тканин організму, але характер їх дії протилежний. Іони калія зменшують здатність тканинних білків утримувати воду і сприяють виведенню рідини з організму. Іони натрію, навпаки, викликають набухання тканинних колоїдів, у зв\'язку з чим в організмі відбувається затримка води і солей. В результаті збільшується об\'єм циркулюючої крові, що утрудняє роботу серця і приводить до підвищення артеріального тиску. Особливо небажаний надлишок натрію у раціоні людей літнього віку, а також осіб, страждаючих гіпертонією, ішемічною хворобою серця, порушенням функції нирок.

Щоденне вживання даної солі є профілактичним засобом проти виникнення захворювань щитовидної залози серцево-судинних захворювань і карієсу зубів у дітей і дорослих.

Сіль випускається в 1кг. фальцьованих упаковках. 

Виробництво ВАТ «Мозирьсоль» Республіка Білорусь.

Тел. 0412 44-47-27 44-53-27. Кравченко Микола


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі