Суспільство

До Дня Закоханих в Житомирі відбулась вікторина «Як добре ти знаєш свою половинку?»

16 February 2012, 11:41

Молодь Житомира замість алкоголю, шкідливої для здоров\'я поведінки нарешті обирає здоровий спосіб життя та мистецтво.

Мистецтво покликане торкнутися струн душі молодих житомирян і спрямувати їх на шлях особистісного розвитку, вдосконалення, духовного збагачення. Вчора житомирська молодь обирала мистецтво. Так назвали фестиваль юних талантів, який пройшов у житомирському телецентрі і був присвячений фундаментальному почуттю, завдяки якому ми з\'являємось на світ і живемо, Коханню.

14 лютого - День Святого Валентина - комерціалізоване свято. Проте хіба зайвим буде відзначити цей день як свято любові? І в першу чергу до коханої людини. Адже ми живемо в цьому втіленні один раз і якомога більше часу треба побути поруч з тим, хто прийшов на цей світ, щоб провести життя з тобою.

Молоді закохані пари, які взяли участь у вікторині: "Як добре ти знаєш свою половинку" були зворушливі у відповідях. Вони говорили, що має бути повага, довіра, взаємне притяжіння, казали, що блиск в очах і відкритість - запорука збереження чистих почуттів. Вони ще зовсім юні, а вже так багато знають.

Організаторами свята кохання і мистецтва стали Житомирська міська рада, концертне об\'єднання "Шоу Сергія Вікторова", ЖОГО "МІР" (Молодь - Ініціатор Реформ), Фонд Громади Житомира, "Сучасний формат", благодійна організація "АСЕТ". Свято відвідав мер Житомира Володимир Дебой, який привітав закоханих житомирян з днем кохання.

“Я щиро вітаю житомирян з Днем Святого Валентина. Нехай усі, хто кохані і закохані, подарують своїм половинкам хвилини радості, а ті хто шукає особистого щастя, обов\'язково його знайде!", - сказав Володимир Дебой

Привітання пролунали і з уст Сергія Фореста голови ЖОГО "МІР", яка фінансово допомогла у підготовці та проведенні фестивалю.

“День закоханих - це прекрасне свято перемоги кохання, любові над всім, що може завадити цьому світлому почуттю. Я бажаю всім житомирянам кохати і бути коханими, пронести це світле почуття через все життя", - розповів Сергій Форест.

Було багато виступів. Житомиряни показали, що вони гарні танцюристи, співаки, актори. В Житомирі багато шкіл, гуртків, секцій. Кожен може себе реалізувати у тому напрямку, до якого має природній нахил. Головне - усвідомити бажання жити гарно, берегти себе від зла, йти до кохання і отримувати від нього найцінніші дари.

 



Прес-служба ЖОГО "МІР"
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі