Культура

У Житомирі благодійний концерт українських зірок зібрав майже чверть мільйона гривень на лікування онкохворих дітей

21 February 2012, 11:55

Благодійни концерт, в якому взяли участь Євгенія Власова, Валерій Харчишин та гурт «Друга ріка», а також Василь Бондарчук, гурт «С.К.А.Й.» та Олександр Воєвуцький, пройшов в Обласному музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги 20 лютого.

Концерт пройшов в рамках благодійної акції «Разом до життя», що триває з 1 лютого по 25 лютого 2012 року та проводиться з метою збору коштів для лікування онкохворих дітей з онкогематологічного відділення житомирської обласної дитячої лікарні.

Під час прес-конференції, яка відбувалася перед концертом, зірки розповіли, чому вирішили взяти участь в цій акції. Головним аргументом більшості стало те, що вони впевнені в тому, що кошти будуть витрачені за призначенням.

Організатори збору коштів також повідомили, що для того, аби запевнити всіх, що жодна копійка не буде витрачена не за призначенням, вони зробили загальнодоступною інформацію про рахунок, і кожен, зателефонувавши за номером (0412)44-93-93, може дізнатися про суму коштів, які знаходяться на рахунку, а по завершенню збору коштів слідкувати за використанням грошей, що знаходяться на рахунку.

Наш журналіст вирішив перевірити доступ до рахунку. Зателефонувавши за номером, який надали організатори благодійної акції, ми дізналися, що зараз на рахунку знаходиться 236 тисяч 339 гривень та 2 копійки. Перед концертом, який починався о 18:30, сума становила 194 тисячі.

Також представники банку повідомили, що цей рахунок буде діяти й по завершенню благодійної акції, й будь-хто зможе перерахувати кошти на лікування дітей і після 25 лютого.

ФОТО: Игорь Гончаренко, Олександр Трохимчук

"Афиша Житомира"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі