Суспільство

Креативні ідеї житомирської студентки вразили представників міжнародних компаній і організацій

22 February 2012, 08:58

Студентка соціально-психологічного факультету Житомирського державного університету ім. І. Франка Тетяна Шилан зайняла 1 місце серед більш ніж 90 учасників всеукраїнської конференції «Підприємство 2020: ідеї студентів».

17 лютого цього року в Києві відбулась конференція «Підприємство 2020: ідеї студентів». Організатором форуму виступив Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» у партнерстві з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

Конференція об’єднала більше 100 студентів з усіх регіонів України, представників провідних українських компаній, міжнародних організацій та університетів. Учасники спільними зусиллями намагалися сформувати характеристики підприємства майбутнього та визначити основні шляхи розвитку бізнесу в Україні.

Під час конференції була представлена «Абетка Підприємця 2020» – своєрідний лист до компаній сьогодення від студентів щодо основних якостей, притаманних Підприємству 2020.

На конференції захищали своє стратегічне бачення підприємства майбутнього автори десяти найкращих есе «Підприємство 2020: яким бачиш його ти», відібрані з понад 90 претендентів. До десятки кращих потрапила  й студентка 4 курсу спеціальності «Менеджмент» соціально-психологічного факультету Житомирського державного університету ім. І. Франка Тетяна Шилан. Саме вона і здобула заповітне 1 місце, вразивши журі − представників компаній і міжнародних організацій − креативним підходом. Ідея Тетяни полягала в тому, що дівчина порівняла підприємство з автомобілем майбутнього.

Крім того, й інші студенти соціально-психологічного факультету проявили себе в стратегічних секціях, які проходили в рамках конференції. Студентку 4 курсу спеціальності «Менеджмент» соціально-психологічного факультету ЖДУ ім. І. Франка Марію Іванову відзначили за активну роботу у секції, присвяченій екологічним питанням.

Серед багатьох подарунків від партнерів конференції, переможниця Тетяна Шилан отримала унікальну можливість протягом місяця пройти оплачуване стажування в компанії своєї мрії – Ernst & Young.

Успіх Тетяни Шилан багато в чому зумовлений тим, що на соціально-психологічному факультеті ЖДУ ім. І. Франка кафедра економіки і менеджменту однією з перших в Україні включила до навчального плану дисципліну «Корпоративна соціальна відповідальність». Викладач цієї дисципліни Ольга Янковська і підготувала студентів до конкурсу.

Новий успіх стане відправним пунктом для подальших звершень як студентів, так і викладачів кафедри, які вже готуються до набору студентів спеціальності «Маркетинг» з поглибленим вивченням іноземної мови.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі