Україна

В Полтавській області маршрутка с пасажирами з\'їхала в кювет і влетіла в дерево

22 February 2012, 16:52

21 лютого о 13.50 поблизу села Комишня Миргородського району Полтавської області мікроавтобус сполученням Полтава-Лохвиця з\'їхав у кювет та вдарився в дерево. Водій не впорався з керуванням.

\"\"
Фото: Пресс-служба ГАИ

"В салоні, крім водія знаходилося ще 5 пасажирів, - розповів Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції. - Через зіткнення постраждали дві жінки. 46-річна полтавка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та рвану рану лоба. 25-річна мешканка села Вирішальне Лохвицького району Полтавської області - закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом нижньої щелепи. Потерпілі доставлені на лікування в Миргородську центральну районну лікарню. Водій та ще троє пасажирів не постраждали".

47-річний водій мешкає в Полтаві. Працює на приватного перевізника. Медичне обстеження показало, що він на момент аварії був тверезий. Міра покарання залежатиме від висновку лікарів про стан потерпілих.

\"\"
Фото: Пресс-служба ГАИ

Аби витягнути автобус з кювету, залучили рятувальників та автомобіль пожежної частини села Комишня.


gazeta.ua Ігор ЛИТВИНЕНКО
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/np/_poltavska-marshrutka-z-pasazhirami-vletila-u-derevo/423878">Gazeta.ua</a>

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі