Місто

Великий потоп в Житомирі: через танення снігу квартири в багатоповерхівках заливає водою

23 February 2012, 10:43

В редакцію Житомир.info звернувся Олег, мешканець будинку по вул. Лятошинського, і повідомив про те, що вночі в його квартирі почала сильно протікати стеля. Під загрозою псування опинився ремонт у квартирі та нові меблі. Більше того, в помешканні проживає немовля і сирість, звичайно, не йде на користь здоров’ю дитини. Господар хвилюється, щоб танення снігу на даху будинку, який комунальники не встигли вчасно прибрати, не спричинило непоправної біди,адже вода заливає електричну проводку та лічильник.

Як стало відомо Житомир.info, за вказаною адресою, Лятошинського 15Б, вода тече людям на голову не в одній квартирі. На протікання даху скаржаться жителі кількох помешкань на верхньому поверсі, вода також заливає і під’їзд будинку.

Натомість комунальні служби демонструють свою безпорадність. За словами Олега, він звернувся до КВЖРЕП №8 та повідомив про протікання стелі. Працівник підприємства прийшов лише з молотком, оглянув квартиру, знизав плечима і пішов геть.

Стрімке танення снігу стало новою проблемою для комунальників. В Житомирі значно зросла кількість звернень до ЖЕКів та до міської ради з приводу протікання дахів багатоповерхівок. Лише за минулу добу на гарячу лінію КП «Міський інформаційний центр» надійшло понад 20 повідомлень про затоплення горішніх квартир в результаті танення снігу на дахах будинків. У відповідь та ці звернення людям повідомили, що скаргу «прийняли до виконання» та пообіцяли «перевірити».
Если вы стали свидетелем или же участником чрезвычайной ситуации, если вы хотите поделиться новостью - звоните на 55-07-06. Житомир.info расскажет всем житомирянам о том, что произошло.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі