Місто

Коцюбко каже, що до 100-річчя Житомирського футболу необхідно відремонтувати стадіон

28 February 2012, 11:56

Через чотири місяці Житомир відзначатиме грандіозне свято – сторіччя місцевого футболу. Ініціативу святкування проявила Житомирська обласна федерація футболу, яка з початку року розпочала агітацію щодо проведення масштабного заходу.

Результати вже є.  Житомирська обласна державна адміністрація розпочала підготовку до святкування, розробивши план заходів і створивши оргкомітет з відзначення 100- річчя з дня заснування футболу на Житомирщині.

«Нарешті в Житомирі почали готуватись до святкування грандіозної дати. Це означає, що мої слова були почуті, а наша робота стала імпульсом для дій обласної влади. Нам це дуже приємно. Тепер настала черга і міської влади, адже, передусім, це сторіччя житомирського футболу", - каже Коцюбко.

Правда, план має і недоопрацювання. Не побачив жодних слів про відродження і спорудження футбольних арен. Сподіваюсь, на швидке вирішення цього проблемного питання. 

Міській владі при розробці їхнього плану рекомендую звернути увагу на формування команд, тому що їхня відсутність негативно відзначається на розвитку футболу в місті. Для цього необхідно відродити чемпіонат і Кубок міста, який три роки поспіль не проводять у Житомирі. Це є завданнями номер один. Безперечно, житомирський клуб «Легіон» представляє місто в чемпіонаті області і на аматорах. Проте один у полі не воїн. Зазначу, у 1924 році в Чемпіонаті Житомира взяло участь 17 команд. Давайте зробимо подібне, і з 2012 року розпочнеться нова сторінка нашої футбольної історії», – говорить Олександр Коцюбко.

Прес-служба Житомирської федерації футболу

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі