Спорт

Новоград-Волинські важкоатлети представлятимуть Житомирську область на чемпіонаті України

28 February 2012, 12:50

З 25 по 26 лютого 2012 року у м. Новограді-Волинському відбувся відкритий чемпіонат області з важкої атлетики серед юнаків до 13 років  та дівчат до 15 років. Цей олімпійський вид спорту заново відроджується в області, адже чимала кількість юних спортсменів прийшли у минулому році на відділення важкої атлетики спортивних шкіл Житомирщини, - повідомляють в головному управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту.

У змаганнях взяли участь 87 юних спортсменів. Окрім місцевих важкоатлетів, у змаганнях брали участь і спортсмени з Хмельницької області. Цікавим є те, що інтерес до змагань з важкої атлетики був майже однаковим серед юнаків і дівчат.

З великим відривом від своїх суперників найкраще виступили господарі змагань, вихованці тренера Валерія Постіженка Новоград-Волинської дитячо-юнацької спортивної школи: Олег Ніколенко (вагова категорія до 45 кг), Денис Юрін (вагова категорія до 34 кг), Тетяна Фанта (вагова категорія до 44 кг). Саме вони завоювали право представляти Житомирщину на чемпіонаті України.
     
Переможці і призери нагороджені грамотами головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Житомир.info
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі