Спорт

Спортсмени з Житомирської області здобули 3 срібні і 1 бронзову медаль на Кубку України з плавання в ластах

29 February 2012, 10:51

Наприкінці минулого року міський Центр фізичного здоров\'я населення «Спорт для всіх», очолюваний заслуженим тренером України, відмінником освіти України Василем Степаненком, уклав договір про співпрацю із Київською міською федерацією підводного спорту та підводної діяльності. А 15 лютого 2012 року було створено громадську організацію Малинської міської незалежної федерації підводного спорту та підводної діяльності.
 

Днями в Києві відбувся Кубок України із плавання в ластах серед жінок, чоловіків та молоді. Участь у змаганнях брали більше 200 плавців із Києва та області, Запоріжжя, Харкова, Дніпропетровської області, Луганської області та Житомирської області.
 

Житомирщину на змаганнях представляли п\'ятеро вихованців спортивно-оздоровчого клубу «Оазис», котрий діє на базі малинського центру «Спорт для всіх».  Виступили юні плавці вдало. Тричі срібну нагороду на дистанціях 100, 400 та 800 метрів у підводному плаванні в ластах здобув 25-річний Олександр Прищепний. Бронзову медаль Кубку на дистанції 1500 метрів у ластах виборов 21-річний Богдан Корольчук. Із четвертим і п\'ятим результатом спортсмен дістався фінішу на дистанції в 400 та 800 метрів.
 

У естафеті малинська команда «Оазис» посіла почесне четверте місце.

Житомир.info
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі