Місто

Влада Житомира планує отримати кредит НЕФКО на освітлення вулиць і ремонт дитячого садочка

1 March 2012, 17:38

З метою реалізації інвестиційного проекту «Підвищення енергоефективності об’єктів комунальної та бюджетної сфери міста Житомира на наступній сесії міської ради розглядатиметься проект рішення про залучення кредиту Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО), який розміщено на офіційному сайті Житомирської мерії.

Відповідно до цього рішення НЕФКО надасть кредит в євро, еквівалентний 3 млн. грн., для фінансування впровадження енергоефективних технологій і заходів на комунальному підприємстві «Експлуатації мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло»» міської ради та будівлі дошкільного навчального закладу №21.

Термін надання кредиту становить 5 років, включаючи пільговий період протягом 1 року.

Погашення кредиту передбачається здійснювати рівними щоквартальними платежами, зі сплатою 3% річних за користування кредитом.

Погашення кредиту та сплата відсотків за користування кредитними коштами буде проводитись за рахунок коштів міського бюджету.

Отримані від кредиту кошти, влада планує спрямувати на фінансування інвестиційного проекту «Підвищення енергоефективності об’єктів комунальної та бюджетної сфери міста Житомира» загальною вартістю 3574,68 тис. грн., який передбачає реконструкцію мереж зовнішнього освітлення міста та проведення капітального ремонту будівлі дошкільного навчального закладу №21 (утеплення фасаду і даху, заміна вікон та теплообмінника, встановлення системи автоматичного регулювання подачі теплоносія і лічильника теплової енергії).
 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі