Місто

Ванна посеред кімнати – не житомирське ноу-хау, а порятунок від потопу

2 March 2012, 15:00

В Житомирі верхні поверхи 5-поверхівки в мікрорайоні Польова заливає водою. В кімнатах горішніх квартир можна приймати душ, для цього є всі умови: зі стелі тече вода, а на підлозі стоїть ванна, яку «підтоплені» мешканці поставили, щоб якось врятувати своє житло.

Мешканці будинку вже неодноразово скаржилися. «1 березня ми звернулися до ЖЕКУ № 12 за допомогою щодо ремонту даху на 5 поверсі, а на нас у приймальні накричали і довго відмовлялися реєструвати заяву та скаргу, аргументуючи це тим, що вони ще тих не розглянули (а почали ми їм писати 10 лютого)», - розповіла Житомир.info жителька багатоповерхівки Інна.   

Заливає не лише цей будинок, який знаходиться на вул. Космонавтів, 2а, а й сусідні п’ятиповерхівки.

По інформації Житомирського інформаційного центру, яка розміщена на сайті мерії, сьогодні зі схожою проблемою зіткнулися мешканці верхніх квартир будинку на вул. Б. Тена, 96. Їх стелі теж заливає талою водою. Інших звернень з цього питання за 2 дні березня до мерії не надходило.

Якщо ви стали свідком або ж учасником надзвичайної ситуації, якщо ви хочете поділитися новиною - телефонуйте на 55-07-06. Житомир.info розповість всім жителям Житомира про те, що сталося

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі