Суспільство

За якісну підготовку фахівців Житомирський університет ім.І.Франка отримав золоту медаль

2 March 2012, 17:42

На Третій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти –2012» житомирський університет отримав золоту медаль.

1-3 березня у місті Київ проходить Третя Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти –2012». У ній беруть участь 468 навчальних закладів з України та з-за кордону.

За результатами участі у виставці Житомирський державний університет імені Івана Франка було нагороджено золотою медаллю у номінації «Діяльність вищого навчального закладу з підвищення якості підготовки фахівців».

Організаторами виставки є Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України та компанія «Виставковий Світ».

Мета виставки – презентувати громадськості, педагогам, науковцям, фахівцям, органам державної влади і управління в широкому спектрі досягнення національної системи освіти, творчі здобутки педагогічних і наукових колективів, досвід інноваційної модернізації усіх ланок освіти. А з 2010 року розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі