Культура

Житомирська майстриня Наталія Осипова робить зі «сміття» витвори мистецтва

3 March 2012, 14:10

3 березня в Житомирі у відділі мистецтва Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ольжича відкрилась виставка майстра народної творчості Наталії Осипової. В експозиції представлені роботи з художнього розпису по склу, а точніше по пляшках.

Майстриня представила глядачам близько 60 своїх робіт. «Пляшки мені приносять, хоча здебільшого я їх беру у пункті прийому склотари і даю їм нове життя. Я вважаю, що з будь-якого сміття можна зробити витвір мистецтва, а з цих пляшечок можна зробити гарну прикрасу для оселі, використовувати як вітражі на полицях чи вази», - розповіла Наталія Осипова.

На відкриття виставки авторка нікого не запрошувала, прийшли ті, хто дізнався сам про неї. Житомирських художників Наталія Осипова посоромилась запрошувати, хоча й сама займається живописом і мала 5 персональних художніх виставок. «Це перша і мабуть остання моя така виставка. Я трішки соромлюсь її. Художники дещо принизливо ставляться до такого виду мистецтва, як малювання на пляшках», - зазначила Наталія Осипова

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі