Місто

В Житомирі до свята 8 березня для жінок-міліціонерів провели майстер-клас по тактиці самозахисту

9 March 2012, 11:30

Напередодні Міжнародного жіночого дня в спортивному залі спорткомплексу «Динамо» для атестованих працівниць міліції було організовано проведення майстер-класу по тактиці самозахисту. Досвідчені тренери на чолі з головою фізкультурно-спортивного товариства Леонідом Українцем розповідали і демонстрували жінкам найдоступніші і найбільш ефективні способи самозахисту.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі УМВС в Житомирській області

– Жінки в міліції працюють, у тому числі і в оперативних службах, - говорить Леонід Українець. - Як і чоловіки, вони виїжджають на місце скоєння злочинів у складі слідчо-оперативних груп, беруть участь в спецопераціях по розкриттю злочинів. Тому їм необхідно володіти прийомами самозахисту. Та і в повсякденному житті це згодиться навіть простій жінці, що не служить в міліції.

 Після досить деталізованої теоретичної частини тренери перейшли до демонстрації доступних для жінок прийомів самозахисту. Присутня у борцівському залі прекрасна половина міліції сумлінно повторювала все за своїми учителями.

 По завершенню усіх учасниць тренування чоловіки-представники управління кадрового забезпечення УМВС України в області привітали з жіночим святом, вручивши кожній квіти і символічно-тематичний подарунок - книгу «Захисти себе».

 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі