Спорт

На Кубку України важкоатлет із Житомирської області здобув срібну медаль

15 March 2012, 09:00

6-10 березня на стадіоні імені Юрія Гагаріна в Чернігові – базі підготовки Олімпійського резерву із важкої атлетики, відбувся Кубок України. Участь у змаганнях брали 13 важкоатлетів-майстрів спорту із різних регіонів нашої країни.

Житомирську область на змаганнях, участь у яких брали провідні спортсмени Національної збірної команди з важкої атлетики, захищав 23-річний майстер спорту з важкої атлетики, випускник Гранітненської ЗОШ І-ІІІ ступенів Малинського району, а нині – тренер столичного фітнес клубу «Атлетіко» Володимир Наханьков.

За результатами двоборства, Володимир у своїй ваговій категорії 77 кілограмів у сумарному заліку (ривок і поштовх) підняв 303 кілограми, здобувши срібну медаль, яку йому вручив Олімпійський чемпіон з важкої атлетики 1980 року Юрій Зайцев із Дніпропетровська.

Перше місце із 310 кілограмами виборов член Національної збірної команди України із важкої атлетики Юрій Бойко із Луцька Волинської області. На третю сходинку п\'єдесталу із результатом 290 кілограмів піднявся луганчанин Дмитро Буряк.

Наразі Володимир Наханьков розпочав активну підготовку до чемпіонату України з важкої атлетики, який відбудеться 24-28 квітня у Хмельницькому. Після результатів цих змагань стане відомо: чи увійде він до складу Національної збірної команди з важкої атлетики, яка поїде на чемпіонат Європи до Туреччини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі