Суспільство

В Житомирі діти з інвалідністю привітали мам зі святом

15 March 2012, 11:44

13 березня в Житомирі з нагоди Міжнародного жіночого дня відбулося свято для особливих мам. Міжнародний благодійний фонд «Місія в Україну» за підтримки міського Палацу культури влаштував концертну програму «Весняний  співограй»  для мам та бабусь, які присвятили своє життя вихованню дітей та молоді з особливими потребами, а також їх родин.

При вході в Палац культури всім дарували букети квітів, листівки та вітання

Діти та дорослі, близько 170 присутніх, з радістю сприймали кожного учасника програми.

Яскравим привітанням для всіх присутніх стали виступи ансамблю «Зоряночка», шоу-балету «Адес» та танцювального ансамблю «Фантазія».

Особливу підтримку та оплески отримали виступи дітей та молоді з інвалідностями - творчий колектив Тетерівського будинку-інтернату та співочий гурток «Місії в Україну».

«Мами дітей з інвалідностями в своєму житті зустрічають на багато більше проблем, ніж мами здорових дітей. Ми влаштували цей концерт для того, щоб підбадьорити їх, вселити віру в своїх дітей та висловити подяку за самовіддане материнство.  Сльози радості та слова подяки мам засвідчили про важливість подібних проектів», -  розповіла Олександа Башек, головний лікар благодійного фонду «Місія в Україну».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі