Події

Прокуратура з’ясує, хто винен в масовій бійці в ресторані Житомирської області

15 March 2012, 16:40

Як повідомляв Житомир.info в одному з ресторанів Бердичева сталася сутичка, що переросла в бійку між двома компаніями, зупинити яку вдалося лише завдяки пострілам з пістолету. Журналісти «Надзвичайних новин» телеканалу ІCTV з’ясовували, чому пролунали постріли та дізнавалися про причини конфлікту.

Розпочалося усе з того, що у дверях не розминулися двоє людей. Звичайне непорозуміння перетворилося на масову бійку без правил і закінчилося тільки тоді, коли один із відвідувачів закладу застосував зброю. Як стало відомо, стріляв міліціонер, від куль ніхто не постраждав, а от правоохоронцем зацікавилась прокуратура.

У ресторані на Житомирщині святковий вечір закінчився масовим побоїщем із застосуванням зброї.

«У цей вечір у нас святкували дні народження дві компанії і вони між собою посварилися і розпочалася бійка на вулиці. Після цього ми викликали міліцію і вже міліція з ними розбиралася», - розказує Ольга Дончук, бармен закладу.

Христина пригадує, у ресторані вона з друзями святкувала своє 19-річчя. Коли вже збиралася додому, то не розминулася у дверях з чоловіком з іншої компанії – міліціонером.

«Мене зіштовхнули зі сходів, але я не впала. Мій хлопець попросив, щоб він поводився краще і попросив у мене вибачення. Але він почав на нас лаятись і кричати, що ми самі винні. Цей чоловік почав нас виводити на вулицю і все так швидко трапилось, що я навіть не можу все пригадати», - розповідає Христина.

«Я за Христину заступився, поставив її за спину, бо вона йшла попереду. Ну і потім вже розпочалася бійка», - пригадує Вадим, постраждалий у бійці.

Зараз дівчина у лікарні зі струсом мозку, а у хлопця зламаний ніс.

«Дівчину доставили швидкою допомогою з травмою голови і грудної клітки. Друга дівчина звернулася з травмою голови самостійно і хлопець із травмою носа», - розповідає Володимир Заєць, лікар травмпункту.

Постраждалі розказують, що правоохоронець був не в формі і не при виконанні. Бійка припинилася тільки  після того, як пролунали постріли. Але хто конкретно стріляв: міліціонер, чи хтось із його компанії постраждалі не роздивилися.

«У розважальному закладі міста Бердичева працівник міліції разом зі своєю дружиною відпочивали, святкуючи день народження свого друга. Близько півночі в цьому розважальному закладі виникла суперечка між двома відвідувачками, яка переросла у масову бійку. Вилучені нами матеріали відеоспостереження свідчать про те, що працівник міліції не приймав участі у даній масовій бійці», - повідомив Андрій Мамульчик, заступник начальника кадрового забезпечення міліції.

Як пояснює міліціонер, він змушений був стріляти у підлогу, бо ситуація в ресторані вийшла з-під контролю.

«Під час свого вихідного я з дружиною відпочивав у кума на дні народженні. Під час перекуру між жінками виник конфлікт, який переріс у бійку. В ньому я участі не приймав, конфлікт я намагався зупинити словесно. Після чого я взяв пневматичний пістолет і вистрелив у підлогу», - Михайло Овсянников.

До міліції надійшли заяви від обох сторін-учасниць конфлікту. Матеріали передано до прокуратури

Житомир.info по матеріалам Надзвичайних новин

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі