Спорт

Переможці житомирського етапу кубку шкільного футболу візьмуть участь у церемоніях відкриття і закриття Євро-2012

16 March 2012, 12:50

20 березня в Україні стартують змагання Національного кубку шкільного футболу ЄВРО-2012, який буде приурочений фінальному  турніру чемпіонату Європи-2012.

У турнірі візьмуть участь школярі з усіх регіонів України.

«Змагання проводитимуться в 4 етапи. 1 етап – першість району. В Житомирській області жеребкування в районах розпочнеться 20 березня. Змагання триватимуть від 24 березня до 2 квітня. 2 етап – обласні змагання. В Житомирській області жеребкування планують провести 3 квітня, а змагання – з 5 по 22 квітня. 3 етап – всеукраїнські змагання: 1/16, 1/8, 1/4, 1/2 Кубку шкільного футболу Євро 2012. 4 етап – фінал, який буде проводитись на НСК Олімпійський у Києві», - розповіли журналісту  Житомир.info в управлінні освіти і науки Житомирської облдержадміністрації.

Міністр інфраструктури Борис Колесніков, який очолив Всеукраїнський оргкомітет турніру пообіцяв, що фіналісти отримають квитки (по 25 – кожній із команд) на фінал ЄВРО-2012, учасники 1/2 фіналу –  квитки на півфінал, 1/4 фіналу – на чвертьфінал, - повідомляє сайт Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України

«В обласному етапі Національного кубка шкільного футболу ЄВРО-2012 візьмуть участь 28 команд з районів та основних міст області. Переможець обласного етапу, незалежно від того, яке місце він займе в подальших змаганнях, стане учасником церемонії відкриття і закриття чемпіонату Європи-2012», - розповіли журналісту  Житомир.info в управлінні фізичного виховання при обласному управлінні освіти і науки Житомирської облдержадміністрації.

Заявки на участь в першому етапі Кубку шкільного футболу можна подавати до 20 березня в районні відділи освіти та оргкомітети змагань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі