Місто

Жителі вулиці 1-го Травня в Житомирі «відвоювали» у забудовника прибудинкову територію

21 March 2012, 12:58

Жителі будинків по 1-го Травня «відвоювали» прибудинкову територію і просять в мера Житомира облаштувати там майданчик.

Як повідомляв Житомир.info в січні 2011 року, жителі трьох будинків по вул. 1-го Травня в Житомирі судилися з забудовником проти зведення 10-поверхівки на території, що прилягала до їх будинків.

20 березня на прийом до мера Житомира Володимира Дебоя прийшла ініціативна група мешканців трьох багатоповерхових будинків по вул. 1-го Травня, - повідомляє прес-служба Житомирської мерії.

«Ми звернулися до міського голови з питання незаконного будівництва будинку по вул. 1-го травня. Незаконність будівництва доведено Житомирським адміністративним судом», – коментує ситуацію активістка Людмила Полякова.

Представники ініціативної групи звернулися до мера з проханням допомогти облаштувати на прилеглій до будинків території дитячий майданчик. Нині у прилеглих 3-х будинках по 1-го Травня проживає близько 60 дітей, яким просто немає місця для активного спортивного відпочинку.

Мешканці будинків по вул. 1-го Травня вже зібрали близько 500 підписів у зверненні та готові на співфінансування облаштування майданчика для дітей.

Фото прес-служби Житомирської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі