Спорт

Житомирські військові готуються до чемпіонату Збройних Сил України з рукопашного бою

21 March 2012, 16:09

Сьогодні, 21 березня, на базі фізкультурно –спортивного товариства «Динамо» в м. Житомирі завершились триденні навчально-методичні збори з підготовки інструкторів з рукопашного бою 8 армійського корпусу, - повідомляє прес-служба 8 армійського корпусу.

До зборів, які проводилися під керівництвом начальника служби фізичної підготовки і спорту 8 армійського корпусу підполковника Ігоря Щербини, залучалися 25 інструкторів з рукопашного бою механізованих, аеромобільних  та розвідувальних підрозділів.

Окрім теорії  всі учасники мали змогу  підвищити свій професійний рівень  під час практичних занять, які проводилися фахівцями з ФСТ «Динамо».

В ході зборів відбувся і відбір кращих військовослужбовців - рукопашників  8 армійського  корпусу, які будуть приймати  участь в чемпіонаті Збройних Сил України з рукопашного бою в м. Миколаєві в квітні цього року.

Серед них старший лейтенант Ігор Гура з окремого радіотехнічного батальйону що на Гуйві, молодший сержант Данило Ткачов з окремої аеромобільної бригади, м. Житомир , солдат Віталій Щавінський з окремої механізованої бригади з Новоград-Волинського  та інші.

Попереду  у рукопашників - підготовка  до чемпіонату, адже, як зазначив  старший лейтенант Ігор Гура - чемпіон світу з кемпо-дзю, -  щоб перемогти – одного бажання замало, потрібна  ціленаправлена робота,  постійні тренування  та  віра в перемогу.

То ж побажаємо їм  віри в свої сили та перемоги.

ФОТО Володимира Вовкогона.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі