Суспільство

Громадське об’єднання «Я люблю Житомир!» закликає депутатів зробити Ботанічний сад міською зоною відпочинку

28 March 2012, 11:53

Тисячі житомирян висловили минулого року свою думку владі щодо будівництва гіпермаркету «Епіцентр» на землях ботанічного саду. Громадське об’єднання «Я люблю Житомир!» згуртувало людей, які не шкодуючи власного часу виходили під стіни міської ради, зустрічались із депутатами міської ради. Вимагали підтримати їх бажання та відстояти право жити не на подвір’ї чергового магазину, а мати нормальні умови життя та дихати чистим повітрям.

В нашому місті залишилось дуже мало місць, які дають місту кисень. Кількість дерев постійно зменшується, а кількість магазинів – зростає.

Восени минулого року, коли люди показали свою позиції, деякі депутати пішли їм на зустріч та надали підтримку. Налякана активністю житомирян влада відступила. Але, як виявилось, не на завжди. Вже цього року депутати знову підняли це питання. Садок був прийнятий до складу міських земель і тепер залишається тільки два шлях: черговий маркет, який зіпсує життя людей на Польовій чи зона відпочинку, де житомиряни зможуть проводити вихідні. Люди знову готові нагадати депутатам про свою позицію, але ми сподіваємось, що народні обранці згадають про те, що мають обов’язки перед житомирянами.

Громадське об’єднання «Я люблю Житомир!» вимагає, щоб депутати нарешті визначились зі своїм рішенням по питанню ботанічного саду, і зробили це не з позиції власної вигоди.

Житомиру потрібні легені, потрібен сад, потрібна зона відпочинку!

Володимир Тітов, Громадське об’єднання «Я люблю Житомир!»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі