Події

Біля дитячого садочка в Коростені п\'яний водій збив 5-річного хлопчика на очах у матері

28 March 2012, 17:10

В Коростені на Житомирщині п’яний водій збив 5-річну дитину.  Травми у хлопчика були вкрай тяжкими. Врятувати дитину медикам не вдалося. Свідки кажуть, під колеса мікроавтобуса дивом не потрапили діти, які були поруч з Андрійком, - розповідають журналісти ТСН.

Близько 5-ї години мати забрала 5-річного Андрійка із садочка. Малий вибіг з воріт на дорогу і вже за якісь мить опинився під колесами буса.

Мати Андрійка каже, що на секунду відвернулася, щоб поговорити з іншою мамою. Коли обернулася, помітила мікроавтобус, що мчав на шаленій швидкості. Тоді на дорозі було повно дітей. Жінка крикнула синові, що їде машина. Усі діти встигли відбігти, а Андрійко – ні.

«Моя дитина впала. Цей водій переїхав його, як танком, навіть не зупинився», - розповідає Божена Бех, мати загиблого хлопчика.

Свідки кажуть, водій вийшов з машини, хитаючись, а в салоні його авто сиділа п’яна компанія. У крові водія експертиза виявила перевищений вміст алкоголю. Правоохоронці припускають, якби кермувальник був тверезим, можливо, він би встиг загальмувати.

«Те, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння за кермом, згідно чинного законодавства являється обтяжуючою обставиною», - повідомив Сергій Бабич, слідчий відділу СУ УМВС  України в Житомирській області.

Від вкрай тяжких травм голови Андрійко помер у лікарні, не приходячи до тями.

Приголомшені вихователі та місцеві жителі твердять, що вже не раз просили встановити на дорозі біля садочки знаки обмеження швидкості та зробити перехід і тротуари.

Проти водія мікроавтобуса порушено кримінальну справу. Його можуть засудити до 8 років позбавлення волі.

Житомир.info за матеріалами ТСН.
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі