Спорт

Спортсмени з Житомирської області завоювали на Всеукраїнському турнірі з рукопашного бою 11 медалей

29 March 2012, 10:07

На минулих вихідних в Одесі пройшов І Всеукраїнський турнір з рукопашного бою, присвячений 20-й річниці створення Внутрішніх військ МВС України. У змаганнях взяли участь спортсмени з усіх регіонів України, в тому числі і 17 бердичівлян, - повідомляє телеканал «ВІК».

Вихованці Бердичівського міського спортивного клубу рукопашного бою «Віктор» під керівництвом Віктора Азізова на змаганнях у Одесі здобули 3 золотих, 5 срібних та 3 бронзових медалей.

«Я дуже радий, що виграв. Взагалі їздив на чемпіонати не дуже часто: посідав частіше І та ІІ місця. Хотів би більше їздити на змагання і перемагати. Перед найвідповідальнішим поєдинком тренер завжди радить мені не хвилюватися і тримати себе у руках», - розповів Дмитро Василевський, переможець турніру з рукопашного бою.

Одеський турнір видався не надто простим для бердичівських рукопашників, та часу на відпочинок у них майже немає. Попереду – бої міжнародного масштабу.

«Ми готуємося до міжнародного турніру, що у травні відбудеться в Ямполі. Думаю, у нас ще є трохи часу, аби ще краще підготуватись до цих відповідальних зустрічей», - зазначив Віктор Азізов, президент БМСКРБ «Віктор».

 

Фото та відео телеканалу «ВІК»

Житомир.info за матеріалами телеканалу «ВІК»
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі