Місто

В Житомирі на День Перемоги планують влаштувати концерти, імітацію бою та святковий феєрверк

29 March 2012, 17:05

 В Житомирі День Перемоги святкуватимуть цілий місяць. Відповідний проект рішення виконкому разом з планом заходів оприлюднено на сайті Житомирської міськради.

З 1 по 31 травня в Житомирі має проходити кінофестиваль, на якому демонструватимуть фільми, присвячені Дню Перемоги та Великій Вітчизняній війні.

З 1 по 15 травня в бібліотеках міста планують провести книжкові виставки та перегляди літератури. 7 травня на кладовищах Житомира відбудуться мітинги-реквієми, а в обласному музично-драматичному театрі святковий концерт .

9 травня після урочистого покладання квітів до Монументу Слави та пам’ятних знаків, має відбутися цілий ряд святкових дійств.  Біля Монументу Слави планують влаштувати святковий гала-концерт «Пам\'ять жива», а також імітацію бою з піротехнічними ефектами від клубу військово-історичної реконструкції «Червона Зірка» . 13-й окремий Аеромобільний батальйон накормить ветеранів Великої Вітчизняної війни святковим обідом.

В міському парку культури ім.. Гагаріна планують провести концерти, розважальні ігри та святкову дискотеку. На  майданчику біля мосту, майдані імені С.П. Корольова, площі Перемоги та майдані Мистецькі ворота хочуть організувати польову кухню та театралізовані дійства «Під веселу гармонь Тьоркіна»

Закінчиться свято святковим феєрверком біля Монументу Слави о 22.00.

Житомир.info 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі