Суспільство

Діти з Житомирської області впродовж 5 років зможуть відпочивати в Швейцарії

30 March 2012, 11:19

29 березня десять дітей з Малина і Малинського району повернулися із 25-денного відпочинку у Міжнародному дитячому оздоровчому таборі імені Й.Г. Песталоцці, що неподалік швейцарського містечка Троген.

«Незабутня поїздка відбулася у рамках співпраці із Міжнародним благодійним фондом «Чорнобиль-2008», яка триває вже 11 років. За цей період у Швейцарії, Греції та на Кубі мали змогу відпочити і підлікуватись до двох тисяч дітей з усіх куточків Житомирської області, України, країн Європи, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЭС», - розповіла громадський координатор фонду в Житомирській області Марія Насіканова.

Діти, проживаючи на Альпійських луках на висоті одного кілометра над рівнем моря, побували із захоплюючими екскурсіями у Королівстві Ліхтенштейн, де їх зустрічав і особисто прийняв барон. Також побували в Цюриху, Санкт-Галлені, Аппенцеллі та інших містах, де помилувалися визначними пам\'ятками архітектури і побуту, музеями, мальовничою природою, звичаями швейцарців тощо.

Відтепер діти з Малина відпочиватимуть протягом найближчих п\'яти років у Швейцарії без проблем, адже вони виграли Міжнародний гранд, ініційований Організацією об\'єднаних націй під назвою «Співдружність дітей різних країн».

Житомир.info
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі