Суспільство

В Житомирській області збирають кошти на апарат ударно-хвильової терапії

2 April 2012, 12:40

Напередодні 26 квітня – трагічної дати Чорнобильської катастрофи, в Житомирській області благодійний фонд «Заложники Чорнобиля» та добровільна Асоціація «Дзвони Чорнобиля» збирають кошти для придбання апарата ударно-хвильової терапії BTL-6000 SWT TOPLINE.

За словами голови Асоціації «Дзвони Чорнобиля» Леоніда Антонюка, на останній сесії обласної ради з обласного бюджету виділено 90 тис.грн. на придбання апарату, вартість якого 141 тис. 520 грн.

«Ми звертаємося до бізнесменів, керівників різних управлінь і організацій  з проханням надати посильну допомогу нашій Асоціації коштами, яких не вистачає для придбання апарату. Японська громадська організація «Чорнобиль-Тюбу» також обіцяє частково допомогти коштами. Апарат буде встановлений в обласному лікувальному центрі вертебрології і реабілітації Житомирської обласної ради і наші «чорнобильці» зможуть проходити на ньому обстеження безкоштовно. Ми дякуємо депутатам обласної ради, які, незалежно від політичних уподобань, підтримали рішення про виділення коштів з обласного бюджету», - сказав Антонюк.

Благодійний фонд «Заложники Чорнобиля» та добровільна Асоціація «Дзвони Чорнобиля» закликають всіх небайдужих долучитися до акції «Допоможемо Чорнобильцям».

Кошти слід надсилати:

Одержувач благодійний фонд «Заложники Чорнобиля»

р/р 26001000385001 у Житомирській філії АТ «Укрінбанк»

МФО 311584

код ЄДРПОУ 25983096 із позначкою «На придбання ударно-хвильового апарату».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі