Суспільство

Юні інтелектуали з Житомирської області візьмуть участь у фіналі конкурсу «Новітній інтелект України»

3 April 2012, 15:54

У березні завершився Житомирський регіональний етап конкурсу «Новітній інтелект України»

Фонд «Україна 3000» спільно з аналітичною агенцією «Українська марка» за підтримки Міністерства освіти та науки України організували конкурс «Новітній інтелект України», метою якого стало створення передумов для економічної та соціальної самореалізації молоді в Україні.

Конкурс проводиться серед молодих дослідників – учнів, студентів та аспірантів. Для участі в конкурсі необхідно підготувати роботу на одну з запропонованих тем гуманітарного чи економічного спрямування. Оцінювання конкурсних робіт проводиться у два етапи: регіональний та національний.

З Житомирської області на конкурс надійшла 21 робота, - повідомляє сайт Новітній Інтелект.

Наразі визначились найкращі роботи учасників Житомирського регіонального етапу конкурсу.

У першій віковій категорії перемогу отримала Світлана Ільчук,учениця Новоград-Волинської школи №6. Друге місце зайняла робота Олексія Арсенюка з Новоград-Волинського колегіуму.

У третій віковій категорії перемогу присудили роботі Андрія Полчанова з Житомирського державного технологічного університету.

На усіх переможців Житомирського регіонального відбору чекає підсумковий етап конкурсу, за результатами якого 20 квітня у рамках проведення Національного молодіжного форуму «Новітній інтелект України» відбудеться нагородження та відзначення переможців. Форум традиційно стане підсумковим етапом VI Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Новітній інтелект України».
 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі