Суспільство

У Житомирі \"дембельнулися\" близько 100 військових-строковиків

4 April 2012, 09:25

3 квітня, в військових частинах 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Силах України розпочалося звільнення строковиків, які вислужили встановлені терміни. Перша партія тих, для кого військова служба вже залишилась за плечима, в корпусі склала більше ніж 300 чоловік.

В 95-й окремій аеромобільній бригаді честь першими почути слова вдячності за сумлінну службу, попрощатись з Бойовим Прапором та в останній раз у військовій формі з гордістю пройти урочистим маршем випала 77 військовослужбовцям.

Звертаючись до гордих і щасливих звільняємих, командир бригади полковник Станіслав Чумак побажав їм з честю нести звання воїнів-десантників та успіхів у подальшому житті.

– Буду радий вас всіх бачити на День відкритих дверей у частині 2-го серпня, у день повітряно-десантних військ,  – наголосив комбриг.

Лави 93-го окремого полку зв’язку 8-го армійського корпусу сьогодні залишили 18 військовослужбовців.

Усі, хто зараз стоїть на полковому плацу – надійні та мужні люди, – звернувся до колишніх підлеглих командир полку полковник Віктор Остапчук. – За рік служби ви стали не лише загартованими воїнами але й сформувались як особистості, навчилися бути справжніми чоловіками: відповідальними, цілеспрямованими, надійними. Ви гідно виконали поставлені завдання. Сподіваюсь, що й у цивільному житті не втратите військового гарту та будете дотримуватись принципів військової гідності, честі й бойового братерства.

Загалом протягом квітня-травня у військових частинах 8-го армійського корпусу буде звільнено більш ніж 2500 військовослужбовців.

На зміну звільненим до військової частини прибудуть новобранці, призвані до лав Збройних Сил України в межах призовної кампанії «Весна-2012».

ФОТО Володимира Вовкогона

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі