Події

В Житомирській області під час вибуху газу людей від смерті врятував кухонний стіл

4 April 2012, 16:43

Як повідомляв Житомир.info, в Черняхівському районі від вибуху газу постраждало троє людей.

Вибух повністю зруйнував літню кухню, вибив шибки в усіх вікнах житлового будинку, а людей від смерті під завалами врятував кухонний стіл, - розповідають журналісти «Надзвичайних новин» на телеканалі ІСTV.

Троє чоловік постраждали від вибуху газу у приватному будинку на Житомирщині. Людям 49, 60 та 68 років. Усі вони зараз у лікарні з опіками обличчя, рук та дихальних шляхів.

«По швидкій допомозі до нас були доставлені троє потерпілих в результаті вибуху побутового газу. Двох з них після стабілізації стану було направлено на подальше лікування до обласної лікарні, третя особа залишилася в нас. Стан її на даний час – середнього ступеню важкості», - повідомив Андрій Сахненко, завідуючий реанімаційним відділенням лікарні.

Усі постраждалі родичі – мати, дочка та зять. Кажуть, вибухнуло у прибудованій кухні. Газ зайшов до приміщення, коли господарів не було вдома.

Люди зайшли до будинку та відчули запах газу. Однак чоловік не став провітрювати приміщення, а одразу запалив плиту.
Найбільше постраждала дочка господарки будинку. У жінки, крім опіків, ще й травма хребта. Після вибуху газу на людей впала стеля, їх врятував кухонний стіл.

Остаточної причини вибуху ще немає, а попередня – порушення правил користування газобалонною установкою. Люди, нібито, заправили її самостійно. Що пропускало газ – балон чи плита, згодом з’ясує експертиза.


 

Житомир.info за матеріалами «Надзвичайних новин»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі